1 september 2021

Onze kijk op het Hybride Werken

Het ‘Hybride werken’ domineert ons vakgebied. In alle huisvestingsprojecten speelt hybride werken in meer of mindere mate een rol. In veel projecten is het implementeren van het hybride werken de aanleiding om met de huisvesting aan de slag te gaan.

Als WorkWire zijn we al voor de zomer van 2020 aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een eigen visie en concept voor de toekomstige manier van werken en de impact daarvan op het kantoor. We noemen dit het ‘Mixed Presence Office’ concept. We zien hybride werken niet als een werkplekconcept, maar als een verzameling van nieuwe activiteiten die ontstaan waarbij samenwerken op afstand, digitaal plaatsvindt. De werkomgeving, en dus het kantoor, moet voorzien in de nieuwe en veranderende behoeften die ontstaan vanuit het hybride werken.

Onze kijk op het hybride werken en wat dat betekent voor de propositie van WorkWire, lichten we toe over de drie assen van onze dienstverlening: Workplace strategy, Design consultancy en Project- en communitymanagement.


Naar Nieuws