4. Ontwerpen

Inrichtingsontwerp
Belevingsontwerp

Inrichtingsontwerp

Indien gewenst kunnen wij het concept en de gebouw potentie studie verder uitwerken tot een voorlopig ontwerp of volledig interieurontwerp inclusief 3d visualisaties. Op basis van het ontwerp kunnen vervolgens marktpartijen geselecteerd worden voor de verdere technische uitwerking en implementatie.

Indien u het volledige ontwerpproces wilt uitbesteden aan een architect en/of aannemer en/of projectinrichter, kunnen wij in co-creatie met deze partijen ervoor zorgdragen dat de conceptuele uitgangspunten en wensen vanuit de opdrachtgever vorm krijgen in het project. Wij zorgen voor de vertaalslag van de vraag naar deze partijen en helpen hen het beste uit de vraag, budget, project en planning  te halen.

Consultant: Tim Merkenhof

Belevingsontwerp

Werkomgevingen en werkplekconcepten ontwikkelen en vormgeven: voor, door en met mensen. Dat is wat wij doen. Omdat we naast advisering in woorden de toegevoegde waarde erkennen van beelden voor de ontwikkeling van een optimaal functionerende werkomgeving, geven we al in een heel vroeg stadium vorm aan onze projecten. Vanuit deze vorm starten we de co-creatie met de organisatie en eindgebruikers van de fysieke omgeving. Daarmee werkt ons team gelijktijdig aan de fysieke omgeving èn aan de gewenste gebruikersbeleving in de breedste zin van het woord. Zo komen we tot meer dan een programma van eisen, functioneel gebouw, een slim ontwerp of “mooi architectonisch plaatje”. Zo voegen we waarde toe en creëren we met elkaar een Empowering Workplace!

Consultant: Tim Merkenhof