NOC*NSF

Vraagstelling
Het kantoor van de sportorganisatie op Papendal is aan een vernieuwing toe, zowel bouwkundig als functioneel. De werkomgeving sluit onvoldoende aan op de ambities en doelen van het NOC*NSF.

WorkWire is gevraagd om een passend werkplekconcept te ontwikkelen en deze verder uit te werken.

Resultaat
WorkWire heeft inhoud en vorm gegeven aan het werkplekconcept Samen Werken@NOC*NSF. Om invulling te geven aan het werkplekconcept is samen met het management doelen en ambities (value fit) herijkt en zijn kernwaarden van de organisatie aan de werkomgeving verbonden. Het werkplekconcept is vervolgens verhalend gevisualiseerd en vastgelegd in een storyline.

Samen met architectenbureau Desarc heeft WorkWire aan een nieuw ontwerp voor de fysieke werkomgeving gewerkt. Het resultaat is een functioneel en inspirerend Programma van Eisen die één en al sport ademt.

Daarnaast begeleidde WorkWire met een uitgebalanceerd changeprogramma het management en medewerkers naar de nieuwe werkomgeving en nieuwe manier van werken.

Parallel daaraan coördineerde WorkWire de ontwikkeling, de aanbesteding en de uitrol van het inbouwpakket en de tijdelijke huisvesting.

Projectfeiten

LocatieArnhem
Periodejuni 2017 – november 2018
Aantal medewerkers147
Aantal werkplekken82

Consultant

NOC*NSF
Marco Verhoef
T. +31 (0)612 728 207
E.