de Volksbank

Vraagstelling
WorkWire is gevraag om de Volksbank te begeleiden bij de uitrol van het huisvestingsconcept ‘samen duurzaam beter’. De Volksbank gaat van een eerste variant van het nieuwe werken/kantoorconcept naar een werkomgeving die alle werkvormen, -processen en activiteiten ondersteunt.

Resultaat
WorkWire ondersteunt de Volksbank in de verder uitvoering en vertaling van de huisvestingsvisie in verschillende deeltrajecten. In samenspraak met de Volksbank wordt bekeken hoe de wens tot centraliseren van haar vastgoed portefeuille vormgegeven kan worden. Daarbij vervullen wij de rol van kritisch huisvestingsadviseur, maken we het ontwerp en geven wij uitvoering aan het projectmanager /programmamanager in deze trajecten.

Naast de vertaling van de visie op huisvesting in de praktijk geeft WorkWire de Volksbank ondersteuning en begeleiding in de vormgeving van de nieuwe agile manier van werken binnen de Volksbank. Hierbij wordt er op basis van de agile methode gekeken hoe het facilitair bedrijf de nieuwe visie van de organisatie ‘werken in verschillende hubs met multidisciplinaire teams middels agile methode’ kan huisvesten. Dit is vormgegeven in woord en beeld in een werkplekconcept met verschillende categorieën op basis van een hybride agile manier van werken.

Projectfeiten

LocatieUtrecht
Periode2020 - heden
Aantal medewerkers3.500
Aantal werkplekken2.500
Vierkante meters75.000 m²

Consultants

de Volksbank
Dominique Masen
T. +31 (0)651 621 409
E.
Lisa Wijnen
T. +31 (0)643 724 666
E.