Caballero Fabriek – Binckhorst Den Haag

In het kader practice what you preach, werken ook wij met enige regelmaat thuis en kiezen we bewust wanneer we naar kantoor gaan. Ons kantoor is dan ook ingericht om samenwerken en ontmoeten te bevorderen.

Wij zijn gehuisvest in de Caballero Fabriek op de Binckhorst. De Binckhorst, vernoemd naar het 14e -eeuwse Kasteel Binckhorst, was ooit een industrieterrein voor zware bedrijven, waaronder de sigarettenfabriek Caballero. Later zijn langs de A12 verschillende grote kantoorgebouwen verrezen waar onder andere het Internationaal Strafhof en het hoofdkantoor van KPN gehuisvest waren.

De Binckhorst is lange tijd in verval geraakt. Kantoren en bedrijfshallen kwamen leeg te staan en verpauperden. Maar vandaag de dag is de Binckhorst hip & happening. Het terrein transformeert in snel tempo naar een bruisende plek voor wonen, werken en recreëren. Met veel water en groen en een zweem van nostalgie.

De Caballero Fabriek, kortweg CabFab, is tegenwoordig een gewilde co-working space voor creatieve en innovatieve bedrijven. Een energieke en inspirerende hotspot aan de Binckhaven. Kom gerust een keer langs of maak een afspraak. De koffie staat altijd klaar.