Bol.com

Vraagstelling
Om de sterke groei van medewerkers tussen bol.com en vraag en aanbod te kunnen blijven faciliteren, was het aantrekken van nieuwe huisvesting een must voor zowel kantoor ruimte als een warehouse. Daarbij moest de werkomgeving aantrekkelijker worden gemaakt, en een andere manier van werken worden toegepast om groei op te vangen.

Resultaat
Met het leveren van een projectmanager huisvesting heeft WorkWire bol.com begeleid en ondersteund in het behalen van haar huisvesting en facilitaire ambities en doelen. De projectmanager was in het team verantwoordelijk als building lead voor het aantrekken, inrichten van een bestaande warehouse inclusief kantoorgedeelte en aan te bouwen nieuwbouw. Daarnaast heeft de projectmanager de facilitaire diensten voor het warehouse en kantoor ambitieniveau bepaald en ingericht.

In de begeleiding en ondersteuning van het traject naar het betrekken van nieuwe huisvesting was er steeds sprake van afstemming met bol.com. Waar nodig vervulde de projectmanager vanuit WorkWire verschillende rollen en taken, zoals het ‘aanhuren’ van de locatie, het gereedmaken en inrichten van de facilitaire diensten, het optreden als kritisch sparringpartner en het voeren van een compleet projectmanagement.

Projectfeiten

Locatie Utrecht
Periodeoktober 2019 - maart 2020
Aantal medewerkers150
Vierkante meters100.000 m²
Project budget5 miljoen euro

Consultant

Bol.com
Dominique Masen
T. +31 (0)651 621 409
E.